Liveblogging Chelsea - Tottenham del 2

Deco slår en elegant passning till Anelka som gör en mangefik nedtagning men skjuter, helt fri över. 25'
Nu har Chelsea kommit igång ordentligt, Essien skjuter ett stenhårt skott i ribban och J. Cole blir kapad i samma veva och vill ha straff men domaren Webb dömmer hörna.

MÅL! 27'
Belleti gör målet på kommande hörna, en liten miss av Spurs försvaret.
Inget supermål men alla mål räknas ju.

Spurs försvaret jobbar konstant nu mot ett Chelsea som trycker på mer och mer.
När väl Tottenham får bollen slarvar dom bort den direkt och Chelsea får tillbaka den direkt dom tappar den i princip. 32'
Deco är elegant bra och en riktigt bra värvning av Scolari. 33'
Gomes får en smäll av sin egen försvarare när han går upp och plockar ner ett inlägg av nya högerbacken Bosingwa (tidigare i Porto), Chelseas andra nyförvärv till 08/09. 34'
Chelseas press har blivit lite avslaget efter 1-0 målet och Tottenham kommer över egen plan halva nu och får till en hörna men den blir resultatlös som tidigare hörnor. 36'
Ful kapning bakifrån av Lampard som inte ens får ett gult kort. 38'
J. Cole har varit Chelseas bästa spelare såhär långt efter Deco. 40'

Det känns som att spelarna väntar in pausen, inget av lagen som orkar gå framåt. 43'

J. Cole åker på ett gult kort efter en sen tackling på Sissoko.

MÅL! 44'
Darren Bent gör målet efter en ordentlig miss i försvaret, ett motlägg som ställer Bent helt fri och sätter den säkert mellan benen på Cech.

För att summera denna halvlek så har Chelsea ett rejält övertag spelmässigt och borde kanske fått utdelning lite mer än bara Bellettis mål efter 27'.
Tottenham tycker jag inte är förtjänta av målet dom gör men fotboll är ju fotboll men 1-1 står de inför andra halvlek som jag kommer att bevaka.
Återkommer med andra halvlek när den drar igång!