Liveblogging Chelsea - Tottenham del 3

Andra halvlek är igång och Chelsea genom A. Cole skjuter men bollen går bara någon centimeter utanför. 46'
Hörna till Spurs men den blir resultatlös som tidigare hörnor. 48'
Väldigt dåligt spel av båda lagen som fortfarande verkar sitta kvar i omklädningsrummet. 52'
Smånätt spel av Chelsea som slutar i att Lampard lobbar bollen över målet. 53'
Fortsatt dåligt spel och ingenting att rapportera av värde! 56'

Jag har skrivit fel i tidigare inlägg, det är INTE Sissoko utan Sokora, ber om ursäkt för detta.

Matchens första byta och det är Tottenham som gör det, Giovanni dos Santos ut och Aron Lennon in. 59'
Belletti får frispark rakt framifrån mål och Lampard tar han om den men skottet går rakt i muren 61'
Anelka får ett jätte läge men blir korrekt avvinkad för offside. 61'
Byte i Spurs, Gunter ut och Huddlestone in 62' ett offensivt byte ägerrum.
Byte i Chelsea, J. Cole ut och Malouda in 67' byte rakt av på höger kanten i Chelsea.
Fortfarande halv risigt spel och inte allt för mycke att rapportera.
Gult kort till Lennon 68'
Sista bytet i Spurs, Bentley ut och O'Hara in. 72'
A. Cole och nyss inbytte O'Hara smäller ihop och Cole ligger kvar men ställer sig upp efter en stund

Byte i Chelsea. Målskytten Belletti ut och Kalou in 74'

Modric stoppas bryskt av Terry men domaren väljer att inte ens blåsa frispark. 76'
Kalou får ett bra läge från en nickskarv av Anelka men skottet går flera meter utanför. 78'

10 minuter kvar av matchen och matchen har blivit bättre men inga riktigt heta chanser för nån av lagen.
Bale(född -89) springer ifrån båda Cole och Carvahlo och blir nerdragen bara någon meter från straffområdes linjen till höger om Cech. 86'
Dålig frispark mitt i muren av Bale. 86'

Byte i Chelsea, Anelka ut och Franco Di Santo(född -89) in. 88'

4' stopptids minuter.

Inget av värde att rapportera, Tottenham försvarar sig bra !

Ingen vidare underhållning i andra halvlek, första halvlek desto bättre. Orkar inte skriva samma sak igen så om ni vill läsa summering av första halvlek så läs tidigare inlägg!

* * *
Det kan bli livebloggning på Aston Villa - Liverpool !

Liveblogging Chelsea - Tottenham del 2

Deco slår en elegant passning till Anelka som gör en mangefik nedtagning men skjuter, helt fri över. 25'
Nu har Chelsea kommit igång ordentligt, Essien skjuter ett stenhårt skott i ribban och J. Cole blir kapad i samma veva och vill ha straff men domaren Webb dömmer hörna.

MÅL! 27'
Belleti gör målet på kommande hörna, en liten miss av Spurs försvaret.
Inget supermål men alla mål räknas ju.

Spurs försvaret jobbar konstant nu mot ett Chelsea som trycker på mer och mer.
När väl Tottenham får bollen slarvar dom bort den direkt och Chelsea får tillbaka den direkt dom tappar den i princip. 32'
Deco är elegant bra och en riktigt bra värvning av Scolari. 33'
Gomes får en smäll av sin egen försvarare när han går upp och plockar ner ett inlägg av nya högerbacken Bosingwa (tidigare i Porto), Chelseas andra nyförvärv till 08/09. 34'
Chelseas press har blivit lite avslaget efter 1-0 målet och Tottenham kommer över egen plan halva nu och får till en hörna men den blir resultatlös som tidigare hörnor. 36'
Ful kapning bakifrån av Lampard som inte ens får ett gult kort. 38'
J. Cole har varit Chelseas bästa spelare såhär långt efter Deco. 40'

Det känns som att spelarna väntar in pausen, inget av lagen som orkar gå framåt. 43'

J. Cole åker på ett gult kort efter en sen tackling på Sissoko.

MÅL! 44'
Darren Bent gör målet efter en ordentlig miss i försvaret, ett motlägg som ställer Bent helt fri och sätter den säkert mellan benen på Cech.

För att summera denna halvlek så har Chelsea ett rejält övertag spelmässigt och borde kanske fått utdelning lite mer än bara Bellettis mål efter 27'.
Tottenham tycker jag inte är förtjänta av målet dom gör men fotboll är ju fotboll men 1-1 står de inför andra halvlek som jag kommer att bevaka.
Återkommer med andra halvlek när den drar igång!

Liveblogging Chelsea - Tottenham

Dags för säsongens andra London derby och det är på Stamford Bridge de smäller.
Första derbyt mellan Fulham och Arsenal slutade med hemma vinst för Fulham med Fredrik Stoor på bänken. En match som inte slutade som alla så kallade experter trodde.
Jag missade gårdagens PL matcher pga kräftskiva

Nu kör vi från London och de är större ändringar i båda lagen från förra omgången, noterbart är att den nya ryska stjärnan Roman Pavlychenko inte har anlänt till Tottenham än. Tottenham kommer till denna match med 0p i ligan så här långt medans Chelsea kommer med 6p.
Noterbart också att Chelsea har inte förlorat på hemmaplan sedan Februari 2004

Lampard testar från distans med skottet går långt till höger redan efter 1' minuts spel.
Frispark för Tottenham ganska nära mål till vänster men den blir ofarlig.
Chelsea inledande spel har varit ganska hårt men det är ju derby också..
Briljant anfall av Chelsea, Cole släpper bollen mellan benen till Lampard som försöker chippa bollen över nya målvakten Gomes(Tidigare i PSV Eindhoven) i Spurs men han får ett finger på bollen och bollen går över till en hörna som blir resultatlös.
Farligt anfall i scensatt av Giovanni Dos Santos men Cech är bra med och tippar bollen till en hörna som blir till ännu en hörna som Chelsea försvaret enkelt får bort.

David Bentley måste ha Premier Leagues fulaste och sliskigaste frisyr...
Det verkar vara en ganska blöt matta i London, var och varannan spelare ramlar.

Deco varnas efter en kaptning av förra lagkompisen i Barcelona Giovanni Dos Santos. 10'
Båda tränarna står upp och ger ut order till spelarna HELA tiden.
Sissoko vänder bort Deco elegant men det leder ingen vart som vanligt när man pratar om Spurs.
Tottenham har bollen men det händer absolut ingenting, bara sidleds passningar.
Väldigt dåligt spel nu av båda lagen, dåliga passnigar och inget direkt ordnat spel. 17'
Rent utsagt dåliga hörnor av Spurs. 19'
Farlig hörna av Chelsea, Anelka får en gratis chans men Spurs försvaret hinner täcka upp. 20'
Chelsea har börjat ta över matchen men slarvara bort sina lägen med två stycken klacksparkar senste 2-3 minutrarna. 22'

* * *
livebloggningen fortsätter under hela matchen!

Bajen p96

Hittade det här klippet på youtube och det är ju trots allt Barcelona vi möter...

blandat

Nu är jag igång igen efter en veckas frånvaro. Det har inte varit något roligt från OS att rapportera förutom Bolt's två världsrekord och Phelps 8 Guld.

* * *
Bajen har som sagt derby idag mot aik och truppen ser ni här nedanför. Det kommer inte att bli någon live bloggning pga av att jag kommer att vistas på Olearys i Umeå.

19 man är nominerade till derbytruppen mot AIK. José Monteiro fick åter ont i sin tå i matchen mot Kalmar FF, men han finns nu tillgänglig för spel. I truppen, som kommer att bantas till 16 man till matchstart, finns för första gången Maic Sema.

* * *
Allt om NHL kommer ni kunna se här inom en snar framtid!

* * *
Nytt inlägg kommer imorgon måndag!

Man U - Newcastle del 2

Då var vi igång med andra halvlek och Man U tar tag i tacktpinnen direkt.
Man U visar upp ett fantastiskt passningspel på mittplanen men de leder ingen vart.
Newcastle slarvar och håller på att bjuda Man U på ett mål men Man U i sin del klantar till de och missar läget.
Det händer inte allt för mycket  nu, en hel del felpass och dåligt tempo men Man U har sina kontringar som är de bästa hittils.
Campbell i Man U skjuter några meter utanför straffområdet och de blir farligt men Given tippar ut den till en hörna som blir resultatlös.
Farligt skott av N'Zogbia men skottet går utanför.
Newcastle har börjat att ta över matchen och Milner skjuter ett hyfsat skott som touchar men går över.
Byte i Man U. Giggs ut och Possebon kommer in. Giggs har gjort en ganska bra match men är tvungen att kliva av pga en känning i låret.
Evra syns inte lika mycket som han gjorde i första halvlek men det han gör är riktigt bra.
Scholes får ett bra läge i andra vågen efter en hörna men skottet går över.
Riktigt farlig hörna av Man U, Vidic nickar och bollen tar i ribban, Vidic åker på en smäll i samma veva.
Mitt internet har precis dött och jag får inte fram matchen igen så det här är tyvärr slutet på live bloggningen!

* * *
Får återkomma senare med fler resultat från dagens matcher!

Premier League start och livebloggning.

Premier League startade som bekant igår och vi fick en svensk målskytt i premiären genom Johan Elmanders 3-0 mot Stoke på Reebok Stadium. Har tyvärr inte sett målet än men de kommer väl på sporten senare ikväll.
Satt och kollade lite på Chelseas premiär hemma mot Pompy och dom vann enkelt med 4-0 och nyförvärvet Deco fick till och med göra mål!

* * *
Halv live bloggning Manchester United - Newcastle!

Rooney har ett jätte läge som borde vara mål men Given gör en jätte räddning från någon meters håll.
Det händer inte så mycke just nu med 12 minuter spelade, lagen känner mest på varandra.
Coloccini i Newcastle försvaret är riktigt bra inledningsvis.
United äger bollen men når inte dom här riktigt heta chanserna.
MÅL!
Martins gör 0-1 till Newcastle med huvudet på ett chockat Man U i 22' minuten.
MÅL!
Fletcher kvitterar direkt i nästa anfall för Man U, riktigt dåligt försvar från Newcastle och Fletcher stöter bara in Rooneys inlägg från kanten och Given är chanslös .Carrick blir utbytt pga skada i samma veva och Oshea ersätter.
Matchen svänger rejält nu efter dom båda målen och de är svårt att säga vilket lag som har matchen.
Båda lagen slarvar mycket och ger bort bollen hela tiden.
Evra är väldigt aktiv på sin vänster kant, Brown har inte lyckats lika mycket.
Giggs får ett bra nick läge men blir knuffad i ryggen så bollen går utanför.
Evra är i farten igen och spelar in bollen i Newcastles straffområde och sånär att Scholes sätter den med en halv volley.
Mitt internet dog så jag har missat några minuter av matchen men ställningen är fortfarande 1-1.
Brown missar och gör mycket felpass hela tiden, ingen lyckad afton såhär långt med bara några minuter kvar av första halvlek.
Första halvlek är slut och Man U har tagit över spelet i slutet av halvleken men målen har uteblivit.
Given i bortalagets mål har varit väldigt bra, främsta räddningen är på Rooneys när
skott.

* * *
Livebloggningen fortsätter när andra halvlek drar igång!

Abrahamian!

Detta klipp måste vara årets händelse!

Dagens klipp

Dagens video klipp hittade jag på svenska fans, höj volymen och njut!

resterande bilder från balen

Dagens Youtube klipp är ett klipp från bajens 2-0 vinst mot AIK den 3e Maj 06 och vilken tur att man var på plats!

det har varit dålig uppdatering nu på slutet men till hösten när NHL och diverse andra sport event drar igång kan ni räkna med daglig uppdatering!