Första derbyt mellan Fulham och Arsenal slutade med hemma vinst för Fulham med Fredrik Stoor på bänken. En match som inte slutade som alla så kallade experter trodde.
Jag missade gårdagens PL matcher pga kräftskiva

Nu kör vi från London och de är större ändringar i båda lagen från förra omgången, noterbart är att den nya ryska stjärnan Roman Pavlychenko inte har anlänt till Tottenham än. Tottenham kommer till denna match med 0p i ligan så här långt medans Chelsea kommer med 6p.
Noterbart också att Chelsea har inte förlorat på hemmaplan sedan Februari 2004

Lampard testar från distans med skottet går långt till höger redan efter 1' minuts spel.
Frispark för Tottenham ganska nära mål till vänster men den blir ofarlig.
Chelsea inledande spel har varit ganska hårt men det är ju derby också..
Briljant anfall av Chelsea, Cole släpper bollen mellan benen till Lampard som försöker chippa bollen över nya målvakten Gomes(Tidigare i PSV Eindhoven) i Spurs men han får ett finger på bollen och bollen går över till en hörna som blir resultatlös.
Farligt anfall i scensatt av Giovanni Dos Santos men Cech är bra med och tippar bollen till en hörna som blir till ännu en hörna som Chelsea försvaret enkelt får bort.

David Bentley måste ha Premier Leagues fulaste och sliskigaste frisyr...
Det verkar vara en ganska blöt matta i London, var och varannan spelare ramlar.

Deco varnas efter en kaptning av förra lagkompisen i Barcelona Giovanni Dos Santos. 10'
Båda tränarna står upp och ger ut order till spelarna HELA tiden.
Sissoko vänder bort Deco elegant men det leder ingen vart som vanligt när man pratar om Spurs.
Tottenham har bollen men det händer absolut ingenting, bara sidleds passningar.
Väldigt dåligt spel nu av båda lagen, dåliga passnigar och inget direkt ordnat spel. 17'
Rent utsagt dåliga hörnor av Spurs. 19'
Farlig hörna av Chelsea, Anelka får en gratis chans men Spurs försvaret hinner täcka upp. 20'
Chelsea har börjat ta över matchen men slarvara bort sina lägen med två stycken klacksparkar senste 2-3 minutrarna. 22'