Premier League start och livebloggning.

Premier League startade som bekant igår och vi fick en svensk målskytt i premiären genom Johan Elmanders 3-0 mot Stoke på Reebok Stadium. Har tyvärr inte sett målet än men de kommer väl på sporten senare ikväll.
Satt och kollade lite på Chelseas premiär hemma mot Pompy och dom vann enkelt med 4-0 och nyförvärvet Deco fick till och med göra mål!

* * *
Halv live bloggning Manchester United - Newcastle!

Rooney har ett jätte läge som borde vara mål men Given gör en jätte räddning från någon meters håll.
Det händer inte så mycke just nu med 12 minuter spelade, lagen känner mest på varandra.
Coloccini i Newcastle försvaret är riktigt bra inledningsvis.
United äger bollen men når inte dom här riktigt heta chanserna.
MÅL!
Martins gör 0-1 till Newcastle med huvudet på ett chockat Man U i 22' minuten.
MÅL!
Fletcher kvitterar direkt i nästa anfall för Man U, riktigt dåligt försvar från Newcastle och Fletcher stöter bara in Rooneys inlägg från kanten och Given är chanslös .Carrick blir utbytt pga skada i samma veva och Oshea ersätter.
Matchen svänger rejält nu efter dom båda målen och de är svårt att säga vilket lag som har matchen.
Båda lagen slarvar mycket och ger bort bollen hela tiden.
Evra är väldigt aktiv på sin vänster kant, Brown har inte lyckats lika mycket.
Giggs får ett bra nick läge men blir knuffad i ryggen så bollen går utanför.
Evra är i farten igen och spelar in bollen i Newcastles straffområde och sånär att Scholes sätter den med en halv volley.
Mitt internet dog så jag har missat några minuter av matchen men ställningen är fortfarande 1-1.
Brown missar och gör mycket felpass hela tiden, ingen lyckad afton såhär långt med bara några minuter kvar av första halvlek.
Första halvlek är slut och Man U har tagit över spelet i slutet av halvleken men målen har uteblivit.
Given i bortalagets mål har varit väldigt bra, främsta räddningen är på Rooneys när