Bra eller Dåligt?

Henry deppar efter "självmålet"

Fiasko måste man säga om Frankrikes insatts i detta mästerskap, bara en poäng på tre matcher och den enda poängen tog dom i EM's tråkigaste match mot Rumänien.
Dagens tillställning blev roligare men tyvärr inte för fransmännen som åkte på en straff i 23' minuten och Pirlo missar såklart inte.
Oturen var framme tidigare i matchen när Franck Ribéry blev skadad redan i den åttonde minuten och de blev inte bättre som ni kanske vet.
De blev 2-0 även i den andra matchen mellan Holland och Rumänien. Huntelaar (skyttekung i holländska ligan med 33 mål på 34 matcher) satte 1-0 några minuter in i andra halvlek och Robin Van Persie smällde snyggt in 2-0 i slut minutrarna men Rumänerna var inte ofarliga, Mutu hade ett långskott som var nära att slinka in bakom holländarnas andre målvakt. Van Basten och Holland vilade i hela första elvan utom försvararen Khalid Boulahrouz och mittfältaren Orlando Engelaar.
Holland som möter antingen Sverige eller Ryssland och den matchen avgörs som sagt imorgon 20.45.

Vad tror vi om Sverige - Ryssland då?
Spelar Zlatan?
Spelar Källström?
Vågar Hiddink spela Arshavin?
Vilka gör mål?
Vilka vinner?

Jag vågar inte spekulera i hur matchen kommer sluta men jag kommer troligtvis ha fel om jag säger något om vilka som vinner.
Återkommer någon gång imorgon före eller efter "ödesmatchen" !