Fiasko

Vad ska man säga om gårdagens minst sagt dåliga om inte katastrofala insats mot Ryssland?
De kanske är dags för vissa spelare att sluta i landslaget, Ljungberg är en men igår gjorde han sin överlägset bästa match i den här turneringen och var en av dom bättre igår också. Henrik Larsson är en annan, har inte varit lika bra som de svenska folket hade hoppats på. Trist för Wilhelmsson att han åkte på en skada första matchen, sånna spelare behöver man om man ska gå vidare ur gruppen.
Zlatan är ju alltid Zlatan men igår såg han lite uppgiven ut när ryssarna gjorde 1-0 tidigt i matchen. Irritationen blev allt högre när Ljunberg går på skott istället för att passa en alldeles fri Ibrahimovic. Det var inte bara "Ibra" som var irriterad utan Källström och Ljungberg hade ett litet "bråk" när Källström går på skott i den 74' minuten.
Men nog om denna match, första kvartsfinalen drar igång redan ikväll och de är Tyskland och Portugal som drar igång.
Den största matchen i matchen måste vara Ballack (Chelsea) vs Ronaldo (Manchester United).

* * *

EXTRA:

Olof Guterstam är klar för Bajen!
Enligt Hammarbyfotboll.se är Guterstam klar för bajen, ett lån som sträcker sig över hela 2008 och Hammarby har även en option på köp och om de blir fallet så sträcker sig de avtalet i tre år.

* * *
Jag har inte hunnit sumera årets säsong av NHL, de kommer jag göra efter midsommar när den årliga draften går av stapeln i Ottawa på lördag!

* * *
Återkommer senare,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0