bra och dåligt

Måste väl börja med EM truppen. Det är sjukt pinsamt att Daniel Andersson är med i denna trupp när de finns spelare som Lindgren och Kennedy som står utanför truppen.
Pinsamt att Anders Svensson är med också, han har gjort en bra sak för svenska landslaget och de är frisparksmålet mot Argentina i VM 2002.
Riktigt kul att se att Fredrik Stoor blev uttagen, man får hoppas att han får spela istället för Micke Nilsson på vänster kanten.
Hur kan Von Schlebrugge inte vara uttagen, Lagerbäck måste ju ha nånting emot forna bajen spelare?

* * *
Penguins vann borta mot Flyers med 4-1 och den serien känns ganska avgjord.
Red Wings har nog redan vunnit sin serie mot Stars också, med Zetterberg i laget så kan dom ju inte förlora när han är i den här målformen.
Nattens match i American Airlines Arena i Dallas lär inte bli någon rolig resa för hemmalaget. Matchen drar igång 02.00 här hemma i Sverige så de blir ingen live bloggning inatt men på fredag kan de faktist bli de om inte alla matcher redan är avgjorda.

* * *
Sverige - Tjeckien 3-2 efter OT.
Vad ska man säga? Lundqvist spelar stabilt och Murray smäller för lite i matchen men han fick in en fin tackling i alla fall men man borde kanske ringa Markus Nilsson och säga tack för målet han gjorde.
Frögren gjorde de enda rätta när han iaf försökte nå pucken vid straffsituationen.
Fyfan va dålig backchecking de är från Bäckström, Hörnqvist och Nilsson. Bengan borde nästan ta och bänka dom några byten men de vågar han väl inte?
Nästa match på fredag kl 23 svensk tid väntar hemma nationen Kanada som vann mot stackars Norge med 8-2, starkt av Norge att gå till kvartsfinal med tanke på vilket lag dom har.

* * *
Nog om detta.
Återkommer imorrn med vidare analyser.
God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0