NHL och lite annat



Nattens stora hjälte är Micke Samuelsson med sina två mål. Första målet var en riktig solo prestation som Fleury i Penguins kassen stod och sov på, andra målet var ett riktigt piss mål, Penguins backarna sölar bort pucken ordentligt i egen zon och "Sammy" får stå helt fri framför Fleury som bara har att raka in pucken.
Kronwall körde över Malone så de bara sjöng i mittzonen.
4-0 målet av Zetterberg var en riktig delikatess, lite förnedrande för Penguins att de bara var 13 sekunder kvar men dom slutade nog spela efter 3-0 (SH,Cleary) med 2.42 kvar av matchen.


Tyvärr är NHL.com sjukt sega att lägga in highlights från nattens match på youtube så ni får tyvärr gå in på NHL.com om ni vill se highlightsen!


* * *
Lite fotbolls nyheter nu då. Först och främst detta tjat om Markus Rosenbergs skada, missar han EM eller inte?! vem bryr sig när han är fjärde eller femte forward i landslaget, inte en chans att han kommer få spela om Zlatan är hel, Larsson är i bra form och Elmander ? till och med Allbäck kommer få spela mer för han kommer göra sitt sista mästerskap.
Riktigt trevligt att Roma lyckades vinna mot Inter i Coppa Italia igårkväll, Mexes och Perrotta gjorde målen om jag inte minns helt fel.
Svennis uppges nu vara aktuell för Chelsea, Benfica och Mexico men han har fortfarande kontrakt med Manchester City och han lär ju knappast fortsätta i City. Jag själv tippar på att han kommer stanna i England men ni vet ju hur de blir när jag tippar..

* * *
Måste verkligen säga att Charlotte Perrelli borde skämmas för sin pinsamma insats, 21a plats...

* * *
Återkommer senare idag/ikväll om de händer nåt intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0