respass


Henrik Lundqvist, utbytt och uttorkad

Tyvärr så blev de respass för Tre Kronor igårdagens match mot Canada med 5-4 men det svenska laget gjorde en riktigt bra match förutom inledande 5-10 minutrarna i första perioden.
Canadas lag är riktigt bra, speciellt "superfemman" med Heatley, Nash och Getzlaf. Ska citera Lasse Anrell i hans senaste krönika och så här kändes de faktist.

"Tyvärr, det var lite för tydligt. Lite för uppenbart. När de tog i gjorde de mål. När de slappnade av kom svenskarna in i matchen igen.
Därför är siffrorna lätt skenbara. Svenskarna var nära. Men egentligen var de inte närmare än en 14-årig pojke som får en autograf av Victoria Silvstedt, om ni förstår vad jag menar. "

Douglas Murray var inte så bra som man hade väntat sig och de är lite trist faktist, men han fick in en fin smäll på Sharp så han var tvungen att åka och byta men de kom alldeles för sent.
Jamal Mayers är inte känd som en målskytt men målet han gjorde igår var de världsklass på, tyvärr så var de Murray som gick bort sig lite..
När Rick Nash gör 4-3 för Canada är Edler uppe på läktaren och köper korv måste jag säga, ett sånt misstag får man bara inte göra i en VM semifinal mot Canada i Canda.
Såg nyss att Strålman tvingas spela med Toronto Marlies i AHL slutspelet och dom är i semifinal mot Chicago.

* * *
5-1 hemma mot "Super" ettan laget Mjällby i dagens match, tredje omgången av Svenska Cupen och mycket trevligt att Paulinho fick göra tre pyttsar, Petter Andersson och Charlie Davies var dom andra målskyttarna men söderbröderna låg under med 0-1 i paus, lite oroväckande faktist.

* * *
+20 och förhoppningsvis mycke folk ikväll på jobbet, kan bli mycke att göra.

* * *
Återkommer i pausen mellan Sverige - Finland som börjar 21.00 ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0